Vendégeim mondták

Csillához járni élmény! Nem csak azért, mert hihetetlenül jól masszíroz, nem csak azért mert a bőrömnek, hangulatomnak, és lelki állapotomnak megfelelő krémekkel kezel, hanem azért is, mert feltölt, energiát és szeretetet közvetít, miközben teljesen megújulok a kezei alatt. Nála nem pusztán kozmetikai kezelésben részesülök. Ez az a plusz amit Csilla tud, nagyon tud!

Móni

Vannak dolgok, amitől, akitől az ember nem akar és nem tud megválni. Nekem Csillu 12 éve ilyen, a semmihez nem hasonlítható masszázsa, csodás saját krémei, odafigyelése, tudása miatt. Ahogy átlépem a küszöböt teljes a kikapcsolás, azt érzem Valaki csak azzal törődik, hogy megszépüljek, jól érezzem magam, ami mindig valóra is válik. A kezelések után - ami nekem már inkább egy szeánsz - bőröm fellélegzik, napokig meglep puhasága és jó belenézni a tükörbe! Ezt minden nő megérdemelné, hogy átélje!

Zsófi

Csilla hisz abban, amit csinál. Amellett, hogy fantasztikus keze van, istenien masszíroz, a legjobb minőségű, természetes alapú krémeket használja. Mindig rám tud hangolódni és megtalálja azt, ami az adott pillanatban a legjobb a bőrömnek. Nemcsak szépülök a kezei alatt, de testileg, lelkileg feltöltődök mikor nála vagyok. 14 éve vagyok hűséges vendége.

Erika

Szeretem a légkört, amit a kozmetikában teremt, a szakmai lelkesedését, de amiért mindig visszatérek hozzá, az a Csilla féle masszírozás, amit nem találtam meg sehol máshol. Ezért járok hozzá már tizenöt éve.

Ági

Kozmetikusnak lenni bizalmi pozíció. A Csillánál eltöltött idő alatt nem csak kívülről szépülünk meg, hanem a lelkünkre és energiaszintünkre is pozitívan hat a kezelése. Köszönhető ez személyiségének, szakmai tapasztalatának és hozzáállásának, valamint annak, hogy odafigyel, hogy a vendégnek meglegyen minden, ami a teljes relaxáláshoz szükséges. Már 16 éve járok hozzá, és szívből ajánlom mindenkinek, aki egy különleges, megbízható, profi, "több mint kozmetikust" keres.

Andi

Mindig tökéletes feltöltődést jelentenek a Csillánál töltött percek, a lelkemnek és a testemnek egyaránt. A bizalom az, amiért bárhová követném őt, mert tudom, tőle olyan kezelést kapok, amire szükségem van, és hosszú távon is egészséges és sugárzó megjelenést biztosít.

Anikó

Csillához közel 20 éve járok. Már ez önmagában is mutatja, hogy mennyire meg vagyok elégedve vele. Kiválóan érti a bőr tulajdonságait, már az első alkalommal tudta, hogy mi a jó az én száraz, vízhiányos bőrömnek. Egyedülálló a masszírozási technikája, a kezelés alatt hihetetlenül el tudok lazulni, az arcomon megtalálja azokat a pontokat, amelyek stimulálásával érzem, hogy szinte megújul a bőröm. A masszírozásba mindig új és új elemeket épít be, attól függően, hogy a bőrömnek mire van szüksége. Azt is nagyra értékelem, hogy állandóan képzi magát, folyamatosan tájékozódik a legújabb kezelési módszerek és technikák használatáról és alkalmazza is azokat. Csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozik és ezeket megfizethető árakon alkalmazza.

Mara

Csilla nagyon jól masszíroz, jók a krémei. Maga főzi őket, ezeket használom a mindennapokban is. De ami számomra a legmeglepőbb még ma is, hogy mindig felírja, hogy az adott kezelésen milyen krémeket használt a bőrömre. Csak ajánlani tudom őt!

Ági

20 éve Csilla a kozmetikusom, imádok hozzá járni, mert fantasztikusan ért a szakmájához. Az érintése energetizál, a kezeléseitől mindig újjászületek. A kozmetikája maga a béke szigete.

Viki

Csillánál családias és barátságos környezetben kaphatok kényeztető kezeléseket. Jó minőségű alapanyagokból készült krémei nem irritálják az érzékeny bőrömet, ami kész felüdülés, így a kezelés végére megfiatalodom, az arcomat könnyűnek érzem, és a bőröm kisimul.

Tündi

Bejelentkezés, időpont-egyeztetés: 06-20/9783-795.

Aktualitás

Random foliage

ÚJDONSÁG: AUTHENTIQUE őssejt terápia. A bőrsejtek megújulását támogató kezelés az alpesi rózsa őssejt kivonat erejével. Vissza az oldal tetejére.

Hasznos oldalak