Gertraud Gruber filozófiája

Csilla

"A szépség számomra látható egészség, érezhető jószívűség és szellemi vitalitás"

/ G.G.: A teljességkozmetikai egyensúly/

G.G. filozófia: Ő az, aki elsőként alkotta meg 1955-ben Rottach Egernben (Bajorország) Európa olyan egyedülálló szépségfarmját, ahol a Nő Test - Lélek - Szellem szimbiózisában töltődhetett. Családi nyüzsgés nélkül, teljes kikapcsolódásban, valódi pihenéssel, lúgosító étrenddel teljessé téve a megújulást.

Élet a Farmon: Rendszeres mozgás (yoga, chi kung) egészséges táplálkozás, individuális arc és testkezelések nap mint nap, egymásra épülve és egymást kiegészítve teszik teljessé az ellazulást. Az uszoda és szaunavilág mellett Penzel féle Akupunktura masszázs és hangtál terápia színesíti a kezeléseket. Ezt G.G. Asszony TELJESSÉGKOZMETIKÁNAK nevezte el, melynek hatására a vendég egy hét elteltével a kiegyensúlyozottság érzésével térhet haza.

Lúgosítás és savtalanítás: Gertraud G. szerint a lúgosítás az egyik legfontosabb kulcsa egészségünk visszanyerésének, amit megfelelő táplálkozással, ill.bőséges folyadék fogyasztással, akár saját Gruber teájának fogyasztásával - ami 6 féle gyógynövényből áll - érhetünk el. Fontos még az ételeink aránya, minősége, párosítása és az alapos rágás (32szer), mert a rágás maga is egy Lifting. Ahogy Gertraud G. mondja: "A rágás szépít!"

SYMPHONIE METÓDUS

Magas fitohormon tartalmú kezelés, ami a menopausában bír nagyobb jelentőséggel. Ez a kezelés egy mélyreható, fiatalító, kötőszöveti masszázsra épül ( Tension Line Massage ) ezt egy Push Up mask követ, ami egy 3 dimenziós biomatrix maszk, algakivonatos, fitohormonos aktivátorral átitatva. Gruber asszony ezt a metódust egy plasztikai sebésszel együtt fejlesztette ki a látványos hatás érdekében.

PHYTO KEZELÉSEK

Természetes intenzív ápolás a növények erejével. A temészetgyógyászatból átvett növénykivonatoknak kiegyensúlyozott kombinációja, valamint a tartósítószerekről, színező- és illatanyagokról való teljes lemondás különbözteti meg az arc, nyak és dekoltázs fitokezelését. Az azonnal látható ápolási siker érdekében, valamint a bőrképnek megfelelően egyéni alkalmazásokkal optimális hatás érhető el a kezelés folyamán.

HYDROWELLNESS plus METÓDUS

Algabázisú regeneratív bőrápolás. EgyedI, bőrfeszesítő, hidratáló, liftinghatású módszer, azonnali, látványos kezelési eredménnyel. Titka az algabázisú, természetes vlies-maszk, a speciálisan kifejlesztett arc, nyak és dekoltázs lazítómasszázzsal kombinálva. A "Hydro-Wellness plus módszer" minden bőrképre ajánlható, a különösen érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, mivel készítményei tartósítószer-, színezőanyag- és parfümmentesek.

MONTHALIT METÓDUS

Természettiszta ásványi sós iszap testre és arcra. A MontHalit salaktalanító és sejtmegújító, valamint hidratáló és feszesítő, vitalizáló hatása rendkívül sokoldalúan felhasználható a kozmetikában és otthon egyaránt. Salaktalanító test- és arckezelések, cellulitkezelés. Szalonomban testkezelésként alkalmazom, ami energetizál, regenerál, feltölti és földeli a testet- lelket. Arcmasszázzsal kombinálva kb. 1,5 órás kezelés.

AYURASAN METÓDUS

Aromaterápia

Olajterápiás kezelések a szép bőrért és az emelkedett lelkiállapotért. Az Ayurasan metódus a Gertraud Gruber szerinti teljességkozmetikai filozófiát, "megelőző egészségápolást" köti össze az ajurvéda szerint kiválasztott bőr- és testápoló anyagokkal, valamint masszázsmozdulatokkal. Ez a több ezer éves indiai tudomány, amely a hosszú és egészséges élet elérését és megtartását célozza, fiatalos, szép és egészséges kisugárzást ad az embereknek. Ezt a három dosha (alapenergia) harmonikus összhangjának megteremtésével éri el. A kezelés alapját adó olajterápiás masszázs megnyugtatja a szellemet és a lelket. A mindennapok messzi távolba tolódnak, a belső kiegyensúlyozottság érezhető közelségbe kerül. A hajszolt életvitel és a stressz ellenpólusára lelhet az Ayurasan kezelésben, és egy új, teljességi, jó közérzetet élhet meg.

AUTHENTIQUE Cell Protect

Alpesi rózsa őssejt kivonattal. Ez a kezelés javítja a bőr védelmi funkcióit, ösztönzi a bőr saját őssejtjeit, növeli vitalitásukat. Javul a bőr nedvességmegtartó képessége. Hatóanyagok: PhytoCellTec alpesi rózsa (őssejt kivonat alpesi rózsából), alpesi rózsa kivonat, gyöngypúder, selyemprotein, peptidek és szignálpeptidek, kókuszolaj, növényi viasz mimóza-, jojoba- és napraforgómagból, gránátalmamag olaj, foszfo-lipidek. Nem tartalmaz: paraffint, szilikont, konzerváló anyagot, PEG/EO-vegyületet, színezéket. Hatás: sejtvédő, növeli a bőr őssejtjeinek vitalitását, javítja a bőr regenerációs képességét, óv az oxidatív stressz okozta bőrkárosodásoktól, segít megőrizni a bőr fiatalosságát, nedvességmegőrzés, javítja a bőrképet, bőrsimító, rugalmasságot kölcsönöz, gazdag E-vitaminban és ásványi anyagokban.

Aktualitás

Random foliage

ÚJDONSÁG: AUTHENTIQUE őssejt terápia. A bőrsejtek megújulását támogató kezelés az alpesi rózsa őssejt kivonat erejével. Vissza az oldal tetejére.

Hasznos oldalak